І міжнародний конгрес «Раціональне використання антибіотиків у сучасному світі. Antibiotic Resistance STOP!»

Дата проведення: 15.11.2018 - 16.11.2018

Місто проведення: м. Київ

Шановні колеги!

Ми запрошуємо вас взяти участь у першому Міжнародному Конгресі в Україні «Раціональне використання антибіотиків у сучасному світі. Antibiotic resistance STOP!»

Конгрес відбудеться під час Всесвітнього тижня правильного застосування антибіотиків і об’єднає фахівців для обговорення проблеми зниження ефективності антибіотиків та пошуку нових підходів у боротьбі з антибіотикорезистентністю. Учасники зустрінуться з провідними спікерами та експертами з різних країн, щоб поділитися своїми знаннями та досвідом, що сприятиме підвищенню їх компетентності та результатів для пацієнта.

Учасники Конгресу будуть забезпечені максимальною кількістю міжнародних кредитів — 14 AMA PRA Category 1 CreditsТМ  та 10 балами (за участь) і 5 балами (за підготовку тез) за національною шкалою.

Конгрес запланований і буде проведено відповідно до вимог та стандартів акредитаційної ради безперервної медичної освіти США (ACCME) в рамках співпраці Siyemi Learning та групи компаній МедЕксперт. Siyemi Learning акредитована акредитаційною радою по безперервній медичній освіті організовувати та проводити освітні заходи на міжнародному рівні в рамках безперервної медичної освіти. Учасники Конгресу отримають ту кількість міжнародних кредитів, яка відповідає часу їх участі у заході (1 година = 1 кредит).

Конгрес включено до реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій на 2018 рік, який був затверджений Міністерством охорони здоров’я України, Національною академією медичних наук України та Укрмедпатентінформ.