31-ша Вільнюська міжнародна конференція-школа дитячої пульмонології та алергології

Дата проведення: 24.09.2021

Місце проведення: Онлайн

Бренд «Вільнюська конференція-школа» був заснований в Вільнюському університеті в 1996 році. З того часу було організовано 30 освітніх заходів в Литві, Україні та інших країнах Східної Європи. Головним персонажем логотипу Вільнюської Міжнародної конференції-школи є лікар Айболить зі старого радянського фільму, який народився та жив у Вільнюсі близько 100 років тому, а сьогодні об'єднує різні покоління східно-європейських лікарів, що надають допомогу нашим дітям.

Вже цієї осені організатори Україно-Литовська громадська рада реформ в медицині, Вільнюський університет (медичний факультет), Державний університет медицини і фармакології імені Ніколая Тестеміцану, Полтавський державний медичний університет, Київський медичний університет, Міжнародний європейський університет, Тбіліський державний медичний університет, литовський фонд IPOKRaTES за участі Литовської педіатричної респіраторної спілки, Литовського педіатричного товариства, педіатричної спілки республіки Молдова та Української Академії Педіатрії - Союз медичних спеціальностей вперше проведуть освітній захід в Кишиневі з телемостом та трансляцією в Україні, Молдові, Грузії та Литві.

В програмі конференції-школи:

  • 7 лекцій від провідних дитячих пульмонологів світу
  • 100% освітній контент без реклами
  • найактуальніші теми сучасної пульмонології та алергології (бронхіальна астма, пневмонії, COVID-19, алергії в умовах сьогодення)
  • майстер-класи, інтерактивні семінари, гарячі дискусії та розбір клінічних кейсів.

Програма схвалена і затверджена Європейською Академією Педіатрії.
Лише доказова медицина!

Запрошуємо до участі в конференції-школі дитячих пульмонологів, алергологів, педіатрів, сімейних лікарів та всіх зацікавлених в тематиці заходу.

Всі учасники отримають сертифікат вагою 20 балів.

Детальніша інформація на сайті заходу