Швейцарська фармацевтична компанія ACINO в Україні разом з «Пробігом під каштанами 2018» заради дитячих сердець

24.05.2018

03 червня 2018 року команда швейцарської фармацевтичної компанії ACINO в Україні візьме участь у 26-му благодійному «Пробігу під каштанами».

Благодійний пробіг, який націлений привернути увагу до потреб маленьких пацієнтів з вадами серця, щорічно збирає тисячі соціально-активних учасників. Всі кошти, отримані від участі команд від компаній, що оперують на ринку України, та інших учасників, підуть на закупівлю необхідного обладнання та витратних матеріалів для Науково - практичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України.

Така благодійна ініціатива вже стала доброю традицією і для співробітників ACINO в Україні. На старт «Пробігу під каштанами» від ACINO в Україні вийде 60 учасників, тобто удвічі більше, ніж у минулому році. Енергійні співробітники компанії зроблять справжній ривок заради порятунку дитячих життів.

ACINO, як соціально-відповідальна компанія, бере активну участь у програмах Міністерства охорони здоров’я України та благодійних проектах, слідуючи своїй місії - підтримка пацієнтів. Кардіологія є одним з основних терапевтичних напрямків діяльності компанії. Саме тому ACINO в Україні, підтримуючи цю спортивно-благодійну акцію, має на меті не тільки збільшити інтерес населення до активної фізкультурної діяльності, а й прагне привернути увагу до факторів ризику розвитку серцево-судинних захворювань та методів їхньої профілактики.

У 2017 році команда ACINO в Україні уперше долучилась до «Пробігу під каштанами». А вже цього року, окрім командної участі у Благодійному пробігу, компанія підтримує забіг команди дітей з аутизмом в рамках спортивного проекту “Kids AUTISM Games”, започаткованого у співробітництві з БО “Спорт заради Миру” та МГО «Фонд допомоги дітям з синдромом аутизму «Дитина з майбутнім».

Також, ставши одним із партнерів акції, компанія пропонує різноманітні активності для всіх гостей заходу.

ACINO в Україні запрошує всіх приєднатися до масштабної благодійної акції!


ACINO Україна входить у швейцарську групу компаній ACINO та є сучасною фармацевтичною компанією у галузі розробки та виробництва високотехнологічних генеричних лікарських засобів з додатковими властивостями, яка провадить діяльність на території України. Головний офіс ACINO Україна розташований у м.Київ та виконує функцію регіональної штаб-квартири для бізнесу ACINO у країнах СНД.

Виробничий завод ACINO Україна – «Фарма Старт», який знаходиться у м.Київ, сертифікований відповідно до стандартів належної виробничої практики GMP та оснащений науково-дослідною лабораторію з розробки генеричних препаратів.

На сьогодні компанія налічує понад 700 висококваліфікованих співробітників. Портфель лікарських препаратів, дієтичних добавок і виробів медичного призначення ACINO Україна нараховує 63 продукти, що використовуються, зокрема, у неврології, психіатрії, кардіології, терапії та ендокринології.

Більш детальна інформація про ACINO Україна розміщена на веб-сайті http://www.acino.ua

НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ Терапія та сімейна медицина

Дієтичне лікування синдрому подразненого кишечника виявилося більш ефективним, ніж застосування препаратів 22.04.2024 Гастроентерологія Терапія та сімейна медицина Дієтичне лікування синдрому подразненого кишечника виявилося більш ефективним, ніж застосування препаратів

Дослідження, проведене в Гетеборзькому університеті у Швеції, показало, що у 7 із 10 пацієнтів із синдромом подразненого кишечника (СПК) симптоми значно зменшилися після корекції дієти, порівнюючи з тими, які застосовували ліки. Робота опублікована в журналі The Lancet Gastroenterology & Hepatology. У дослідженні порівнювали три методи лікування: два дієтичні та один, що ґрунтується на застосуванні ліків. Учасниками були дорослі пацієнти з важкими або помірними симптомами СПК....

19.04.2024 Терапія та сімейна медицина Щоденник медичних подій 22-28 квітня

...

17.04.2024 Терапія та сімейна медицина Карипразин демонструє ефективність у лікуванні подвійного розладу

На 32-й щорічній зустрічі Європейської психіатричної асоціації (European Psychiatric Association, EPA), яка проходила 6-9 квітня в Будапешті (Угорщина), компанія Gedeon Richter представила нові результати досліджень карипразину. На постерній сесії були надані докази того, що карипразин може бути найкращим рішенням у лікуванні не лише ранньої та пізньої стадії шизофренії, а й подвійного розладу (коморбідні шизофренія та вживання психоактивних речовин). Крім того, під час конгресу компанія презентувала CANDID BOOK для опікунів хворих на шизофренію та новий трансдіагностичний інструмент для оцінки симптомів і функціональної недієздатності пацієнтів із різними психіатричними захворюваннями....