НПК з міжнародною участю «Проблеми та перспективи первинної медичної допомоги на засадах сімейної медицини» (до всесвітнього дня сімейного лікаря)

Дата проведення: 16.05.2019 по 17.05.2019

Місце проведення:  м. Київ, вул. Госпітальна, 12, «Конгрес Холл»

Шановні друзі!

Інститут сімейної медицини НМАПО імені П.Л. ІІІупика запрошує Вас взяти участь в якості партнера у проведенні науково-практичної конференції з міжнародною участю на тему: «Проблеми та перспективи первинної медичної допомоги на засадах сімейної медицини (до Всесвітнього дня сімейного лікаря)». Організатором даної конференції є Інститут сімейної медицини НМАПО імені П.Л. Шупика, співорганізатором – МГО Міжнародна асоціація «Здоров’я суспільства».

Наукова тематика конференції: сучасний розвиток сімейної медицини в  Україні; новітні напрямки та технології в практиці сімейного лікаря; актуальні питання первинної медичної допомоги в загальній системі охорони здоров’я щодо формування та збереження здоров’я населення; новітні підходи до освіти сімейних лікарів.

В якості доповідачів конференції запрошуються провідні вчені з країн Європи, Молдови, Киргизії, Казахстану.

Учасники конференції – практикуючі лікарі первинної медичної допомоги (лікарі загальної практики – сімейні лікарі, лікарі-педіатри, лікарі терапевти), лікарі інших спеціальностей та фахівці з питань організації і забезпечення лікувально-профілактичної допомоги в загальній практиці – сімейній медицині, головні спеціалісти та завідуючі профільних кафедр та викладачі.

З повагою, директор Інституту сімейної медицини НМАПО імені П.Л. Шупика, професор Шекера О.Г.