Український фармацевтичний форум

Дата проведення: 04.12.2019 по 05.12.2019

Місце проведення: м. Київ, вул. Велика Житомирська, 2A, Готель "Інтерконтиненталь"

Онлайн реєстрація

Напередодні завершення періоду дії нашої останньої спеціальної знижки, ми зібрали 5 основних причин, чому Вам варто відвідати наш форум. Ви можете самі впевнитися, чому наш форум є “Подією року в Україні!” та “Найкращим фармацевтичним форумом, проведеним в Україні за останні три роки!

  1. Фармацевтичний ринок в Україні наразі переживає часи динамічного зростання та суттєвих регуляторних змін. В процесі реформи системи охорони здоров’я та становлення таких нових урядових інституцій як Національна служба здоров’я України та ДП “Медичні закупівлі України”, а також формування таких нових регуляторних процесів як Національний перелік основних лікарських засобів та Оцінка медичних технологій, ми спостерігаємо багато важливих змін. Разом з провідними учасниками фармацевтичного ринку, регуляторами та експертами, Ви маєте можливість обговорити мінливу ситуацію в фармацевтичній галузі та отримати чудове розуміння майбутніх перспектив та викликів для українського фармацевтичного ринку.
  2. Послухайте стратегії, рішення та найкращі практичні поради від провідних міжнародних та місцевих фармацевтичних компаній, таких як: Фармак, Артеріум, ПрАТ фармацевтична фірма “Дарниця”, Pfizer, Novartis Oncology, Тева, Iпсен, Kусум груп, Meрк Біофарма, Такеда Україна, Гленмарк, JGL, AbbVie Biopharmaceuticals GmbH, Janssen Cilag, Вокхардт Біо, GSK Consumer Health, Ліктрави та багатьох інших.
  3. Більше того! Цього року ми запросили відомих міжнародних спікерів, які ще ніколи раніше не виступали на українських форумах. Ви зможете особисто зустрітися з наступними експертами: Гурпіндер Сінгх, Директор департаменту цифрового маркетингу та ефективності продажів, GSK Індія; Золтан Колешар, Представник в Україні з глобальних клінічних операцій, Merck; Рікардо Беллі, Директор, Novartis Oncology Швейцарія; Карол Щукевич, Керівник проектів, Janssen Cilag; а також Пьотр Івановськи, Заступник віце-президента з клінічних досліджень в Європі, Вокхардт Біо. На Вас очікує справді міжнародна аудиторія з великим досвідом та широким спектром знань. Ми постійно отримуємо нові підтвердження участі делегатів з усього світу, включаючи Швейцарію, Бельгію, Німеччину, Угорщину, Польщу, Росію та Індію.
  4. Унікальні можливості нетворкінгу, круглі столи та персональні зустрічі пропонують чудові можливості особисто зустрітися з лідерами фармацевтичної галузі та представниками уряду та забезпечують ідеальні передумови для встановлення важливих ділових контактів.
  5. Сесії форуму в живому дискусійному форматі дають можливість глибоко проаналізувати вузькоспеціалізовані теми, які викликають великий інтерес з боку учасників галузі, та допоможуть Вам подолати Ваші власні бізнес-виклики, отримати безпосередній досвід лідерів галузі та вміння приймати доленосні рішення.