Х-та ювілейна конференція Асоціації аритмологів України

Дата проведення: 01.07.2020 по 03.07.2020

Місце проведення: Онлайн

На конференції будуть розглянуті проблеми порушень ритму та провідності серця на фоні коморбідних станів, так як програма розрахована не тільки на кардіологів та електрофізіологів, а й лікарів інших спеціальностей, в тому числі за спеціальністю загальна практика – сімейна медицина. У ході конференції протягом трьох днів пройдуть пленарні та секційні засідання, симпозіуми, майстер-класи та клінічні розбори. В другий день заходу засідання будуть проходити паралельно в двох залах.

Крім того, всі тези доповідей, що надійшли до організаційного комітету конференції, традиційно будуть надруковані журналі «Аритмологія», приуроченому цій події, в тому числі в його електронній версії.

Після завершення конференції всі зареєстровані учасники, що нададуть відповіді на тестові запитання, отримають сертифікати.

Сподіваємось, що нам разом вдасться повною мірою використати можливості сучасних відео- та інтернет-технологій, успішно провести Х конференцію Асоціації аритмологів України, дотримуючись при цьому правил карантину, і не створюючи ризику нашому здоров`ю.

Детальніша інформація на сайті заходу