Головна Сучасні підходи до лікування функціональної диспепсії: прокінетики чи ферменти? За матеріалами V Національного конгресу «Людина та ліки – Україна» (20-22 березня, м. Київ)

27 березня, 2015

Сучасні підходи до лікування функціональної диспепсії: прокінетики чи ферменти? За матеріалами V Національного конгресу «Людина та ліки – Україна» (20-22 березня, м. Київ)

Автори:
Дмитро Молчанов
У рамках секційного засідання «Сімейна медицина», яке відбулося на другий день конгресу, провідні фахівці-гастроентерологи представили інформацію, яка є цінною насамперед для лікарів загальної практики. Однією з актуальних проблем сучасної гастроентерології, яка стосується безпосередньо терапевтів і сімейних лікарів, є функціональні захворювання шлунково-кишкового тракту (ШКТ). Сучасні принципи діагностики і лікування функціональної диспепсії розглянула професор кафедри гастроентерології, дієтології та ендоскопії Національної медичної академії післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика, доктор медичних наук Галина Анатоліївна Анохіна. Полная версия статьи в формате .pdf
Номер: № 2(24) Травень - Тематичний номер «Гастроентерологія, Гепатологія, Колопроктологія»