Головна ВАТ «Біофарма»: вікові традиції, якість, визнання Л. Брицька, Г. Пашковська, Л. Рядська та ін.

27 березня, 2015

ВАТ «Біофарма»: вікові традиції, якість, визнання Л. Брицька, Г. Пашковська, Л. Рядська та ін.

Місце, на якому розташоване підприємство, унікальне. На схилах Батиєвої гори у м. Києві розміщена старовинна будівля, виконана в стилі неоренесансу, – Пастерівський корпус. Він повертає пам’ять до тих часів, коли професор О.Д. Павловський заснував при Університеті Святого Володимира першу бактеріологічну станцію. Саме тут наприкінці ХІХ ст. розташувався Бактеріологічний інститут Товариства боротьби з інфекційними хворобами, що започаткувало новий напрям у медицині – біофармакологію.

Зелені насадження довкола старовинного корпусу забезпечують спокій і затишок – задля того, аби працьовиті руки професіоналів могли створювати унікальні ліки. Тут панує життєдайна енергія. І не дивно, адже саме на цьому пагорбі, за переказами, ріс дубовий гай, відомий своїми цілющими властивостями та потужною позитивною енергетикою: прямо під крони дубів приносили хворих та поранених, і вже через деякий час, черпнувши сил, вони йшли звідти самостійно – абсолютно здорові та бадьорі.

І нині саме на цьому місці розташоване підприємство – лідер з виробництва імунобіологічних препаратів, – яке з успіхом запроваджує прогресивні технології й світові стандарти виробництва та понад усе цінує якість виробленого товару, добробут своїх працівників і здоров’я та життя всіх без винятку людей, – відкрите акціонерне товариство «Біофарма».

Полная версия статьи в формате .pdf »

Номер: № 20 (249) Жовтень - Медична газета "Здоров’я України"