Головна Новий препарат Мультак® зареєстровано в Україні

27 березня, 2015

Новий препарат Мультак® зареєстровано в Україні

15 лютого компанія «санофі-авентіс» повідомила про реєстрацію в Україні нового препарату Мультак®. Незабаром українські лікарі матимуть змогу застосовувати цей препарат у веденні хворих на ФП; відповідно пацієнти отримають нову терапевтичну можливість.

Мультак® показаний для застосування в дорослих пацієнтів у стабільному клінічному стані, які раніше перенесли або які на даний час страждають на непостійну форму ФП, з метою попередження рецидиву ФП або сповільнення шлуночкового ритму*.

«Поява препарату Мультак® є свого роду революційною зміною в підходах до лікування ФП – у галузі, де протягом останніх 20 років не з’явилося жодного значного інноваційного препарату, – відзначив Жан-Поль Шоєр, генеральний директор ТОВ «Санофі-Авентіс Україна». – Клінічні дослідження продемонстрували, що порівняно з плацебо дронедарон (Мультак®) зменшував кількість випадків госпіталізації із серцево-судинними захворюваннями і фатальних випадків із будь-яких причин на 24%, кількість випадків смерті від серцево-судинних захворювань на 29%, смерті від аритмій на 45%**. Завдяки реєстрації препарату для сотень тисяч пацієнтів в Україні відкривається доступ до найбільш прогресивного засобу лікування серед тих, що існують на даний час».

Полная версия статьи в формате .pdf »

Номер: № 6 (235) Березень - Медична газета "Здоров’я України"