Головна Про затвердження Державної цільової соціальної програми зменшення шкідливого впливу тютюну на здоров'я населення на період до 2012 р.

27 березня, 2015

Про затвердження Державної цільової соціальної програми зменшення шкідливого впливу тютюну на здоров'я населення на період до 2012 р.

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

від 3 вересня 2009 р. № 940

м. Київ

Про затвердження Державної цільової соціальної програми зменшення шкідливого впливу тютюну на здоров’я населення на період до 2012 р.

Кабінет Міністрів України постановляє:

  1. Затвердити Державну цільову соціальну програму зменшення шкідливого впливу тютюну на здоров’я населення на період до 2012 р. (далі – Програма), що додається.

  2. Міністерству економіки включати за поданням Міністерства охорони здоров’я визначені Програмою завдання, заходи і показники до розділів проекту Державної програми економічного і соціального розвитку України на відповідний рік.
  3. Міністерству охорони здоров’я разом із Міністерством фінансів передбачати під час складання проекту Державного бюджету України на відповідний рік кошти, необхідні для виконання визначених Програмою завдань і заходів.
  4. Міністерствам, іншим центральним органам виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям подавати щороку до 1 березня Міністерству охорони здоров’я інформацію про стан виконання Програми для її узагальнення та подання до 15 квітня Кабінетові Міністрів України та Міністерству економіки.

Прем’єр-міністр України Ю. Тимошенко

Полная версия статьи в формате .pdf »

Номер: № 1 (230) Січень - Медична газета "Здоров’я України"