І-ий Український конгрес з міжнародною участю «Інтегрована медицина та стоматологія»

Дата проведення: 08.02.2019 по 09.02.2019

Місце проведення: м. Київ, готель «Ramada Encore Kiev», Столичне шосе, 103

Проведення І-го Українського конгресу з міжнародною участю «Інтегрована медицина та стоматологія»

8 – 9 лютого 2019 року, в м. Києві відбудеться І-ий Український конгрес з міжнародною участю «Інтегрована медицина та стоматологія», проведення якого присвячено Всесвітньому дню стоматолога.

Даний захід обіцяє стати справжньою подією для всіх, хто певним чином задіяний в медичній та стоматологічній сферах, адже на одному майданчику зберуться головні спеціалісти різних галузей – кардіологи, ендокринологи, гінекологи, лікарі сімейної практики та стоматологи. Протягом двох днів проходитиме обговорення актуальних питань щодо причин розвитку загальносоматичних захворювань, та їх проявів в стоматологічній практиці, а також міждисциплінарний погляд фахівців на складні клінічні ситуації та особливості їх лікування. Лекторський склад конгресу представлений провідними національними та міжнародними фахівцями.

Головний гінеколог-ендоекринолог професор Татарчук Т.Ф. підніме питання впливу жіночих гормонів на стоматологічний статус пацієнтів. Професор Якубова І.І. у своїй доповіді розповість про стоматологічне здоров’я у вагітних, а акушер-гінеколог Галич С.Р. розкриє ті проблеми, які виникають у даної категорії пацієнтів.  Ендокринолог Луценко Л.А. доповість про зв'язок едокринних синдромів та стоматологічного статусу пацієнтів. Професор Вітовський Р.М., провідниий кардіохірург, розповість про кардіоваскулярні захворювання та наслідки, що можуть виникати після лікування стоматологічних хворих, а професори  Хайтович М.В. разом Матюхою Л.Ф під час своєї доповіді піднімуть тему медикаментозної взаємодії лікарських препаратів. Зі сторони стоматологів, професор Мазур І.П. розповість про те, як подарувати пацієнту посмішку за наявності соматичної патології, професор Копчак О.В.  доповість про пошук «золотої середини» між європейськими та національними підходами при лікуванні кардіологічного пацієнта, а к.мед.н. Юнакова Н.М. повідомить про TORCH – інфекції, які можуть розвиватися у вагітних.

З унікальними лекціями та майстре-класами приїдуть ведучі зарубіжні експерти, в тому числі і Карло Запала (Італія), що виступатиме з доповіддю про естетичну реставрація та функцію, В’ячеслав Ротт (Німеччина), що спеціалізується у цифрових технологіях при створення створенні бездоганної посмішки.

Окремий  блок конгресу буде  відданий  експертам у сфері маркетингу, психології та права.

Даний захід є величезною можливістю для отримання нових знань та обміну власним досвідом, а також обговорення найгостріших проблем, які виникають під час стоматологічної практики.

Протягом роботи конгресу буде діяти виставка-продаж стоматологічних матеріалів і обладнання від провідних виробників світу.

Місце проведення: м. Київ, готель «Ramada Encore Kiev», Столичне шосе, 103. 

Детальну інформацію Ви можете отримати на сайті: www.dentalhub.org.ua

Координатор роботи із ЗМІ: Супрунович Ірина – irina.suprunovych@gmail.com