Головна Події Анонс подій Вебінар «Нові підходи до лікування інтерстиціального захворювання легень, асоційованого з системними захворюваннями сполучної тканини»

Вебінар «Нові підходи до лікування інтерстиціального захворювання легень, асоційованого з системними захворюваннями сполучної тканини»

  • Дата проведення: 14 вересня, 2021

Дата проведення: 14.09.2021

Місце проведення: Онлайн

Інтерстиціальне захворювання легень (ІЗЛ) при системних захворюваннях сполучної тканини (СЗСТ) досить часте явище, яке ревматологи не діагностують на початкових етапах і на яке ми досить часто не звертаємо уваги. Але ІЗД  пов'язане зі значною захворюваністю та смертністю пацієнтів. Найчастіше ІЗЛ зустрічається при системному склерозі, ревматоїдному артриті, системному червоному вовчаку, поліміозиті/дерматоміозиті, синдромі Шегрена, анкілозуючому спондиліті. Хоча механізми утворення сполучної тканини при цих захворюваннях були досить добре вивчені, терапевтичні підходи до гальмування фіброгенезу до недавнього часу залишалися мало ефективними, а імуносупресивна терапія виявилася невиправданою при багатьох захворюваннях.

На нашому вебінарі «Нові підходи до лікування інтерстиціального захворювання легень, асоційованого з системними захворюваннями сполучної тканини» розберемо основні питання діагностики та менеджменту пацієнтів з ІЗЛ, асоційованими з СЗСТ.

Участь безкоштовна. Кількість учасників обмежена, всі учасники отримають доступ до відеозапису. Якщо ви потрапили в групу, то отримаєте лист з посиланням на перегляд вебінару кілька разів. Останній раз за 1 годину до початку.

Участь у вебінарі підтверджується електронним сертифікатом на 1 бал, за умови вдалого проходження тестування під час вебінару (онлайн). Сертифікати будуть надіслані на ел. пошту протягом доби після завершення вебінару.

Детальніша інформація на сайті заходу

Анонс подій