Головна Події Анонс подій Вебінар «Найчастіші помилки в ревматології — розбір на прикладі клінічних ситуацій»

Вебінар «Найчастіші помилки в ревматології — розбір на прикладі клінічних ситуацій»

  • Дата проведення: 16 вересня, 2021

Дата проведення: 16.09.2021

Місце проведення: Онлайн

Ревматологія — одна з найскладніших сфер в медицині, бо ревматичні захворювання протікають з ураженням усіх органів і систем. Крім того, наявність перехресних форм — ревматоїдоподібний варіант подагричного артриту, поліартикулярний варіант псоріатичного артриту, спондилоартроз на тлі спондилоартриту, паранеопластичні артрити й т.д. ускладнюють діагностику.

На нашому вебінарі «Найчастіші помилки в ревматології — розбір на прикладі клінічних ситуацій» розберемо, як проводити диференційний діагноз, на що звернути уваги і які клінічні підказки дозволять нам поставити вірний діагноз.

Участь безкоштовна. Кількість учасників обмежена, всі учасники отримають доступ до відеозапису. Якщо ви потрапили в групу, то отримаєте лист з посиланням на перегляд вебінару кілька разів. Останній раз за 1 годину до початку.

Участь у вебінарі підтверджується електронним сертифікатом на 1 бал, за умови вдалого проходження тестування під час вебінару (онлайн). Сертифікати будуть надіслані на ел. пошту протягом доби після завершення вебінару.

Детальніша інформація на сайті заходу

Анонс подій