Головна Події Анонс подій Всеукраїнська НПК «DniproProfi-2021: Мультимодальний підхід до профілактики, моніторингу та терапії професійних захворювань»

Всеукраїнська НПК «DniproProfi-2021: Мультимодальний підхід до профілактики, моніторингу та терапії професійних захворювань»

  • Дата проведення: 4 жовтня, 2021

Дата проведення: 04.10.2021 по 06.10.2021

Місце проведення: Онлайн

Мета DniproProfi-2021 - надати лікарям різних спеціальностей найсучаснішу об'єктивну інформацію про шляхи раннього виявлення, профілактику, моніторинг та лікування професійних захворювань.

Знані експерти різних напрямків медицини з усієї країни підготували для вас огляди самих новітніх наукових даних та доповнили їх клінічними випадками із власної медичної практики.

В умовах пандемії ми всі, нажаль, відчули, що професійні хвороби є і в медиків. Тож ми виділили окремий блок  у програмі, що стосується нашого з вами професійного здоров’я! 

Впевнені, що DniproProfi-2021 стане зручним майданчиком для обміну думками та практичними напрацюваннями між колегами та сприятиме поліпшенню якості допомоги хворим із професійними  захворюваннями. 

Детальніша інформація на сайті заходу

Анонс подій