НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ШКОЛА "ВСЕ ПРО МАЛЮКІВ: ПРОСТО ПРО СКЛАДНЕ"

Дата проведення: 22.10.2021 

Місце проведення: Онлайн

Основна мета створення даної школи – надати найсучаснішу інформацію медичним працівникам, дотичним до здоров'я новонароджених, дітей раннього віку та їх матерів з питань здоров'я немовлят, фізіології неонатального періоду та основних правил ведення дитини після народження.

Одним з найбільш важливих питань перших місяців життя дитини є її харчування. Тобто чим і як найкраще нагодувати малюка. Безеперечно, грудне материнське молоко є унікальною і найбезпечнішою їжею з перших днів життя. Але маля дорослішає, збільшуються потреби, тому своєчасне введення нових продуктів є дуже важливим етапом вигодування.

Отже, поговоримо про правила і основні принципи введення прикрому. Коли починати і з чого, як зробити прикорм корисним і збалансованим та уникнути ризиків дефіциту мікроелементів. Ризики та переваги різних видів дієти: вегетаріанська та веганська, правда і міфи про BLW прикорм.

Як визначити чи правильно росте і фізично розвивається дитина – динамічне, фізичне і біологічне дозрівання з народження до року: як користуватися шкалами фізичних параметрів і правильно оцінювати фізичний розвиток дитини.

Також мова буде йти про «модні» діагнози, які так полюбляють неонатологи і педіатри – лактазна недостатність та харчова алергія. Коли дійсно призначення іншого виду харчування є необхідним.

Детальніша інформація на сайті заходу