Головна Події Анонс подій ІІ-а (друга) міждисциплінарна науково-практична конференція з міжнародною участю «Читання ім. професора О.О. Зелінського. Перинатальна і репродуктивна медицина в фокусі “4П” концепції системи охорони здоров’я”

ІІ-а (друга) міждисциплінарна науково-практична конференція з міжнародною участю «Читання ім. професора О.О. Зелінського. Перинатальна і репродуктивна медицина в фокусі “4П” концепції системи охорони здоров’я”

  • Дата проведення: 28 квітня, 2023

Дата проведення: 28.04.2023 по 29.04.2023 

Місце проведення: Онлайн

На конференції будуть розглядатися актуальні питання охорони репродуктивного здоров’я в фокусі персоніфікованої та предиктивної медицини;  буде проведено презентаційно – конкурсну програму молодих вчених за результатами власних досліджень та  майстер-класи, присвячені актуальним проблемам сучасної акушерсько-гінекологічної науки і практики.

Міждисциплінарний характер конференції надає унікальну можливість поспілкуватися з фахівцями з різних галузей медицини, поділитися новаторськими думками і рішеннями, обговорити інтригуючі питання, а також обговорити Ваші наукові напрацювання та досвід досліджень.

Детальніша інформація на сайті заходу

Анонс подій