Головна Події Анонс подій НПК з міжнародною участю "Турбота про здоров'я нації - компетенція сімейного лікаря. Ця конференція принесе нові знання та ідеї для подолання глобальних викликів у сфері медицини."

НПК з міжнародною участю "Турбота про здоров'я нації - компетенція сімейного лікаря. Ця конференція принесе нові знання та ідеї для подолання глобальних викликів у сфері медицини."

  • Дата проведення: 6 червня, 2023

Дата проведення: 06.06.2023 по 07.06.2023

Місце проведення: Онлайн

Практична цінність: Конференція допоможе лікарям оновити свої знання про нові дослідження, методи лікування та клінічні рекомендації, що відповідають сучасним стандартам медичної допомоги та можуть бути впроваджені в їхню практику для покращення якості медичної допомоги, встановити професійні зв’язки з колегами, представниками академічних та дослідницьких установ, а також фармацевтичної промисловості. Участь у конференції покращить співпрацю між фахівцями різних галузей медицини, що дасть можливість розглядати складні клінічні випадки комплексно та розробляти більш ефективні стратегії лікування. Захід допоможе лікарям збагатити свої погляди на роль сімейного лікаря у забезпеченні здоров’я нації

Детальніша інформація на сайті заходу

Анонс подій