Головна Події Анонс подій Майстер-клас "Респіраторні захворювання лікуй респіраторно. ГРВІ: лікувати не треба чекати"

Майстер-клас "Респіраторні захворювання лікуй респіраторно. ГРВІ: лікувати не треба чекати"

  • Дата проведення: 14 вересня, 2023

Дата проведення: 14.09.2023 

Місце проведення: Онлайн

На порозі сезону респіраторних інфекцій запрошуємо долучитись до майстер-класу (телемосту) "Респіраторні захворювання лікуй респіраторно. ГРВІ: лікувати не треба чекати".

Пандемія COVІD-19 виявила недоліки сучасних підходів до рекомендацій з лікування респіраторних інфекцій. Відсутність досліджень, протоколів та суперечливі погляди на терапію призвели до помилкових початкових рекомендацій, які коштували життям багатьом хворим...

За даними Центру громадського здоров’я, минулий епідемічний сезон був порівняно легким. Разом з тим, на Заході та в Центрі України показник захворюваності був вищим за економічний поріг, що може бути пов’язано із внутрішньою міграцією населення. Левову частку в структурі захворюваності становили діти (віком до 17 років). 

Готуючись до епідемічного сезону 2023-2024 років, ми пропонуємо разом, нарешті, поставити кому в реченні "ГРВІ: лікувати не треба чекати"❗

Вже 14 вересня, в рамках телемосту "Респіраторні захворювання лікуй респіраторно. ГРВІ: лікувати не можна чекати" провідні спеціалісти медичної галузі України говоритимуть про закономірності розвитку інфекційного процесу та принципи лікування ГРВІ:

  • Важливість раннього лікування інфекційних хвороб.
  • Стратегії зниження вірусного навантаження.
  • Вибір раціональної тактики муколітичної терапії.
  • Профілактика розвитку вторинної інфекції.
  • Антисептикотерапія при захворюваннях ЛОР-органів.

Долучайтесь до заходу для отримання актуальної інформації, рекомендацій та взаємодії з провідними експертами. 

Наша мета – підготуватися до сезону респіраторних інфекцій, забезпечивши якісну та своєчасну медичну допомогу пацієнтам.

Реєстрація

  • Дата телемосту: 14.09.2023
  • Час: 13:00
  • Формат: онлайн
  • Сертифікат: 10 балів БПР

Зверніть увагу! Щоб отримати сертифікат, під час реєстрації (в т.ч. по швидкій реєстрації) слід обов’язково вказувати Прізвище, Ім’я та По-батькові українською мовою!

Програма (редагується):

13:00 - 13:15 ➡ Вступ

13:15 - 13:45 ➡ "Вплив вірусного навантаження на важкість перебігу ГРВІ"

  • Голубовська Ольга Анатоліївна, д.м.н., професор, Заслужений лікар України, завідувач кафедри інфекційних хвороб Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, президент Громадської організації "Всеукраїнська асоціація інфекціоністів"

13:45 - 14:15 ➡ "Кашель у практиці сімейного лікаря і педіатра: вибір раціональної тактики муколітичної терапії"

  • Беш Леся Василівна, д.м.н., професор, завідувач кафедри педіатрії №2 ЛНМУ ім. Д. Галицького, завідувач Львівського міського дитячого алергоцентру

14:15 - 14:45 ➡ "Вплив інгаляційного антисептика Декасан на розвиток вторинної інфекції при ХБ та ХОЗЛ"

  • Островський Микола Миколайович, пульмонолог, д.м.н., професор, Заслужений діяч науки і техніки України, в.о. ректора Івано-Франківського національного медичного університету

14:45 - 15:15 ➡ "Потенціал респіраторної цитопротекції для зменшення бронхіальної гіперреактивності у пацієнтів з БА"

  • Колоскова Олена Костянтинівна, д.м.н., професор, завідуюча кафедри педіатрії та інфекційних дитячих хвороб Буковинського державного медичного університету

15:15 - 15:45 ➡ "Лікування Бронхіальної астми у дітей"

  • Речкіна Олена Олександрівна, д.м.н., завідуюча відділенням дитячої пульмонології та алергології ДУ "Національний інститут фтизіатрії і пульмонології імені Ф.Г. Яновського НАМН України"

15:45 - 16:15 ➡ "Вірус-індукований візинг"

  • Єрьоменко Галина Володимирівна, д.м.н., професор Харківського Національного медичного університету. Член Європейської академії алергології та клінічної імунології, Європейського респіраторного товариства

16:15 - 16:45 ➡ "Ефективність застосування ксилітолового зрошення при респіраторних захворюваннях"

  • Хайтович Микола Валентинович, д.м.н., професор, завідувач кафедри клінічної фармакології та клінічної фармації НМУ імені О.О. Богомольця 

16:45 - 17:15 ➡ "Антисептикотерапія ЛОР-органів"

  • Біль Богдан Назарович, експерт відділу охорони здоров'я департаменту КМДА за фахом "Отоларингологія", керівник центру ендоскопічної риноларингології Київської міської клінічної лікарні №9, Заслужений лікар України, к.м.н., доцент кафедри оториноларингології НМАПО ім. П.Л. Шупика

17:15 - 17:30 ➡ Резолюція

Переглянути або завантажити програму в PDF

ЗАДАТИ ПИТАННЯ ДОПОВІДАЧУ

До зустрічі на телемості "Респіраторні захворювання лікуй респіраторно. ГРВІ: лікувати не треба чекати"!

Телефон для довідок: 0800-400-405 (робочі години ПН - ПТ з 09:00 до 18:00) 

Умови отримання сертифікату❗

  1. Для отримання сертифіката учасника необхідно обов’язково зареєструватися, вказавши Прізвище, Ім’я та По-батькові українською мовою, і перейти на онлайн-трансляцію за посиланням з e-mail або Viber повідомлення, які відправляються у день заходу. 
  2. Сертифікат дає право на нарахування балів БПР (безперервний професійний розвиток для лікарів) відповідно до Наказу МОЗ України від 22.02.2019 р. №446. 
  3. Посилання для завантаження сертифікату надсилається на вказану при реєстрації e-mail адресу протягом тижня після заходу (зверніть увагу, що лист може потрапити в папку "Спам", "Реклама", "Промоакції"). 

! Рекомендуємо підписатися на нашу Facebook-сторінку та YouTube-канал – він регулярно поповнюється цікавими та актуальними доповідями відомих українських та міжнародних спікерів зі сфери медицини. 

Реєструвалися на наші заходи раніше?

Підпишіться на чат-бот "Infusion Therapy" у Telegram, або на VIBER ЧАТ-БОТ "Infusiontherapy".  Отримуйте актуальну інформацію, цікаві анонси та новини на тему інфузійної терапії!

Інформаційний партнер платформи "Міжнародний конгрес з інфузійної терапії"

 телеграм-канал для лікарів "Журнал Гіппократенка" . Долучайтесь

 

Детальніша інформація на сайті заходу >>