Головна Події Анонс подій Конференція «Хвороби регуляції та мітохондріальні дисфункції. Новітні методи діагностики та корекції»

Конференція «Хвороби регуляції та мітохондріальні дисфункції. Новітні методи діагностики та корекції»

  • Дата проведення: 30 вересня, 2023

Нещодавно в нашу практику увійшло поняття «дизрегуляційна патологія» та активно використовується в різних галузях медико-біологічних наук. Вона виникає в одній із регулюючих систем організму (нервовій, ендокринній, імунній), однак згодом швидко розповсюджується і на інші, тобто набуває поліорганного та полісистемного характеру, трансформуючись у хворобу регуляції. Виникнення та прогресування хвороб регуляції, а саме – нейроімунних, нейродегенеративних, нейрогормональних, метаболічних розладів, – тісно пов’язане з мітохондріальною дисфункцією. 

Під час заходу «Хвороби регуляції та мітохондріальні дисфункції. Новітні методи діагностики та корекції» експерти висвітлять сучасні практичні можливості діагностики та корекції захворювань, в основі яких лежать мітохондріальні дисфункції. Продемонструють значення цілісного, інтегративного підходу до організму людини в рамках терапії та реабілітації пацієнтів з хворобами регуляції.

Захід зацікавить лікарів усіх спеціальностей.

Форма участі – онлайн.

Дата проведення: 30.09.2023

Початок о 10:00

Детальна програма та реєстрація доступні за посиланням: https://bit.ly/3Pg8mSJ

 

 

Анонс подій