Головна Події Анонс подій НПК «Інновації в дитячій гастроентерології та нутриціології в практиці педіатра та сімейного лікаря. Читання імені професора Ю.В. Бєлоусова»

НПК «Інновації в дитячій гастроентерології та нутриціології в практиці педіатра та сімейного лікаря. Читання імені професора Ю.В. Бєлоусова»

  • Дата проведення: 23 травня, 2024

Дата проведення: 23.05.2024 

Місце проведення: Онлайн

Ця конференція, яка є водночас і традиційною, і кожного разу новою, об’єднує лікарів найрізноманітніших спеціальностей. Кожен раз колектив кафедри педіатрії та неонатології № 3 ННІПО ХНМУ намагається скласти програму таким чином, щоб цікаво і корисно було всім, незалежно від фаху. Традиційно, експертно та зрозуміло розповімо про хвороби органів травлення в дитячому віці, зацікавимо слухачів різних спеціальностей до обговорення важливих питань, пов'язаних із захворюваннями шлунково-кишкового тракту, подискутуємо про численні проблеми шлунку, кишечника, мікробіоти, печінки та обговоримо багато інших питань, від хірургічних проблем до коморбідної патології.

Також у межах заходу заплановано окремі фахові секції: секція з питань порушень мікробіоти, секція з гепатології, секція з питань хірургічних захворювань шлунково-кишкового тракту. Крім того, запланований майсте-класс від фахового дитячого алерголога.

Лікарські спеціальності, для яких призначено захід (згідно Номенклатури лікарських спеціальностей, затвердженої Наказом Міністерства охорони здоров’я України 22 лютого 2019 року № 446 https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0294-19#Text): загальна практика-сімейна медицина, педіатрія, неонатологія, дитяча гастроентерологія, дитяча хірургія, дитяча алергологія, дитяча дерматовенерологія, ендоскопія, дієтологія, дитяча ендокринологія, терапія

Детальніша інформація на сайті заходу