Головна Події Анонс подій ХVI Національна конференція з міжнародною участю "Харчування. Здоров’я. Довголіття"

ХVI Національна конференція з міжнародною участю "Харчування. Здоров’я. Довголіття"

  • Дата проведення: 5 червня, 2024

Дата проведення: 05.06.2024 по 06.06.2024

Місце проведення: Онлайн/Офлайн: Київ, вул. Липська, 5, готель "Національний"

Впевнені, що цей захід стане майданчиком для обміну цікавими ідеями, клінічним досвідом та результатами останніх досліджень у сфері харчування та здоров'я.

Захід для лікарів спеціальностей: дієтологія, гігієна харчування, анестезіологія, дитяча анестезіологія, хірургія, дитяча хірургія, гастроентерологія, дитяча гастроентерологія, терапія, загальна практика-сімейна медицина, педіатрія, ендокринологія, клінічна онкологія, дитяча онкологія, онкохірургія, нефрологія, дитяча нефрологія, рефлексотерапія, психіатрія, психотерапія, фізична та реабілітаційна медицина, дитяча ендокринологія, імунологія, алергологія, дерматовенерологія, дитяча алергологія, дитяча дерматовенерологія, ендоскопія, клінічна біохімія, клінічна лабораторна діагностика, ультразвукова діагностика, фізіотерапія, променева терапія

Ця конференція буде чудовим шансом для вчених, викладачів, студентів та фахівців з усього світу зустрітися, обговорити важливі питання та спільно працювати над розвитком галузі дієтології та нутриціології.

Основними тематиками конференції будуть:

  1. Освіта у нутриціології/дієтології: гармонізація освітніх програм різних рівнів із європейськими стандартами освіти. Роль професійних асоціацій в освітньому процесі.
  2. Профілактична нутриціологія - нові наукові дані та клінічний досвід використання моделей харчування для запобігання виникненню поширених неінфекційних та інфекційних захворювань.
  3. Нутриціологія громадського харчування - досвід проведення реформ в Україні, які впливають на вибір у харчуванні.
  4. Харчування, мікробіом, імунітет - роль персоніфікованої дієти у забезпеченні оптимальної композиції мікробіому із імуномодулюючим впливом.
  5. Клінічне харчування у клініці внутрішньої медицини, особливості дієтотерапії захворювань різних органів і систем.
  6. Харчування різних категорій населення: від дитинства до літнього віку.
  7. Харчування та ментальне здоров’я.
  8. Дієтичні інтервенції при метаболічних порушеннях.

Детальніша інформація на сайті заходу

Анонс подій