Головна Події Анонс подій Новини конгресу ASCO 2024. Гастроінтестинальний рак

Новини конгресу ASCO 2024. Гастроінтестинальний рак

  • Дата проведення: 13 червня, 2024

Шановні колеги!

Пропонуємо вашій увазі вебінар ЯК Я ЛІКУЮ на тему "Новини конгресу ASCO 2024. Гастроінтестинальний рак", що відбудеться 13 червня 2024 року. 

Під час вебінару провідні спеціалісти галузі онкології обговорять кращі доповіді конгресу, результати нових клінічних досліджень, будуть розглянуті питання, присвячені діагностиці та лікуванню колоректального раку, раку підшлункової залози, холангіокарциноми та ін.

ASCO — Американське товариство клінічної онкології — було засноване 1964 року невеликою групою лікарів, присвячене питанням клінічної онкології. Сьогодні ASCO — провідна організація такого роду в світі, що об'єднує майже 45 000 спеціалістів-онкологів, які піклуються про людей з онкологічними захворюваннями. ASCO працює над тим, щоб перемогти рак за допомогою наукових досліджень, освіти, профілактики і надання якісної медичної допомоги пацієнтам і створити світ, у якому рак можливо попередити або повністю вилікувати. З цією метою щорічно проводиться симпозіум ASCO, під час якого спеціалісти-онкологи мають можливість ознайомитися із новими тенденціями в діагностиці та лікуванні різноманітних онкологічних захворювань, а також поділитись досвідом та обговорити цікаві клінічні випадки. Цьогоріч Щорічний глобальний симпозіум Американського товариства клінічної онкології (ASCO) відбувся в Чикаго 30 травня - 3 червня.

Тож приєднуйтесь до вебінару і отримуйте нові знання в галузі онкології!

Детальна інформація та реєстрація доступні за посиланням >>