Вебінар «Ревматологія без прикрас: від клінічних загадок до ясності»

Дата проведення: 04.07.2024 

Місце проведення: Онлайн

Запрошуємо лікарів загальної практики/сімейної медицини, терапевтів, гінекологів, неврологів, дерматологів, онкологів, ортопедів, ревматологів на безкоштовний вебінар «Ревматологія без прикрас: від клінічних загадок до ясності».

Не секрет, що ревматологія цікава, складна, а, в певних випадках, непередбачувана галузь медицини. На сьогодні, розмаїття ревматичних хвороб вражає, адже часто клінічні випадки схожі на суміш пазлів, з яких лікарю доведеться скласти певну картину у вигляді правильного діагнозу та алгоритму лікування.

Швидкість збору такої «картини» залежить від багатьох факторів, а головне, від обізнаності лікаря з особливостями перебігу тих чи інших недугів, правильності напрямків диференціальної діагностики тощо.

Оскільки пацієнти з ревматологічною патологією можуть зустрічатись на прийомі не тільки у ревматолога, але і звертатись по допомогу до лікарів інших спеціальностей, у ході вебінару «Ревматологія без прикрас: від клінічних загадок до ясності» будуть представлені цікаві клінічні випадки, а також ми поговоримо про:

  • остеопороз в перименопаузальному періоді — на що звертати увагу в діагностиці, які особливості лікування та подальшого спостереження потребує ця категорія пацієнток;
  • нові критерії діагностики остеоартриту;
  • підступний спондилоартрит або про який його дебют вам варто знати;
  • маски системних захворювань сполучної тканини із розглядом цікавих клінічних випадків.

Детальніша інформація на сайті заходу