Головна Події Анонс подій Вебінар «Глюкокортикоїди у лікуванні ревматичних захворювань – переваги та обмеження за даними EULAR 2024»

Вебінар «Глюкокортикоїди у лікуванні ревматичних захворювань – переваги та обмеження за даними EULAR 2024»

  • Дата проведення: 11 липня, 2024

Дата проведення: 11.07.2024 

Місце проведення: Онлайн

Запрошуємо лікарів загальної практики/сімейної медицини, терапевтів, ортопедів, ревматологів на безкоштовний вебінар «Глюкокортикоїди у лікуванні ревматичних захворювань – переваги та обмеження за даними EULAR 2024»!

Глюкокортикоїди відомі ще з 40-50 років минулого сторіччя. І, попри таку багаторічну історію, безліч досліджень, молекул і форм випуску препаратів і різноманітної інформації в медичних колах суспільства, все одно виникає купа питань і помилок, як у лікарів, так і у пацієнтів.

Та попри відкриття новітніх препаратів у ревматології, на кшталт імунобіологічної та таргетної синтетичної терапії, глюкокортикоїди й дотепер залишаються універсальними протизапальними препаратами, які мають чудовий швидкий ефект, якому радіють і лікарі, і пацієнти.

Проте, необхідно регулярно оновлювати свої знання щодо особливостей використання цієї групи препаратів, щоб уникнути прикрих помилок у призначенні глюкокортикоїдів і мінімізувати їх побічні дії.

Завдяки щорічному конгресу EULAR, в цьому році є унікальна можливість оновити й поповнити скарбничку знань щодо використання глюкокортикоїдів у ревматологічній практиці.

У ході вебінару «Глюкокортикоїди у лікуванні ревматичних захворювань – переваги та обмеження за даними EULAR 2024» ми поговоримо про:

  • алгоритми вибору оптимальної молекули та дозування глюкокортикоїдів;
  • безпеку вживання глюкокортикоїдів та аспекти, від яких вона залежить;
  • скасування глюкокортикоїдів, та як швидко це треба робити;
  • ризики, які спіткають пацієнтів при вживанні глюкокортикоїдів;
  • методи уникнення ускладнення під час терапії глюкокортикоїдами;
  • моніторинг, який бажано проводити пацієнтам, що вживають глюкокортикоїди.

Детальніша інформація на сайті заходу

Анонс подій