Головна Новини ДОСТУПНО ПРО БРІНТЕЛЛІКС НА BRINTELLIX.COM.UA

14 березня, 2017

ДОСТУПНО ПРО БРІНТЕЛЛІКС НА BRINTELLIX.COM.UA

ДОСТУПНО ПРО БРІНТЕЛЛІКС НА BRINTELLIX.COM.UA Logo_Lundbeck

Компанія Лундбек (Данія) – єдина спеціалізована у сфері розробок лікарських засобів для лікування захворювань центральної нервової системи (ЦНС) – представляє в українському цифровому просторі адаптований сайт українською мовою brintellix.com.ua

Актуальна інформація про когнітивну дисфункцію при депресії та Брінтеллікс (вортіоксетин) доступно для спеціалістів охорони здоров'я.

Когнітивна дисфункція є ключовою особливістю депресії у пацієнтів різного віку, зумовлює гірші клінічні і соціальні результати лікування.

Когнітивна дисфункція є одним з найбільш поширених симптомів, що залишаються у пацієнтів, які відповіли на лікування антидепресантами.

Брінтеллікс – сучасний антидепресант мультимодальної дії з прямим впливом на когнітивну дисфункцію при депресії. Ефективність Брінтелліксу доведено масштабними реєстраційними клінічними дослідженнями за участю більше ніж 6700 пацієнтів.

Брінтеллікс показаний дорослим пацієнтам з великим депресивним розладом як початкове та підтримувальне лікування.

Брінтеллікс має переваги у лікуванні депресивних хворих:

  • з порушенням когнітивної функції
  • з недостатнім ефектом лікування СІЗЗС/Н
  • з високим рівнем тривоги
  • з тяжкою формою хвороби  

Препарат зареєстрований та доступний у багатьох країнах світу з 2014 р.

Довідка. Компанія Лундбек є фармацевтичним лідером у розробці анипсихотиків та антидепресантів. Компанія була заснована у Копенгагені (Данія) в 1915 р. Хансом Лундбеком. Спочатку це була торгова організація, яка з часом стала фармацевтичною і нині спеціалізується на лікарських засобах для лікування захворювань ЦНС. Розробки компанії – антидепресанти Ципраміл (циталопрам) та Ципралекс (есциталопрам) – допомогли мільйонам пацієнтів з депресією у всьому світі.

29.12.2014 р.

Реєстраційні посвідчення

№ UA/14150/01/01, № UA/14150/01/02 (Наказ МОЗ України 29.12.2014 № 1019), діє до 29.12.2019.