Головна Новини Обговорено шляхи співробітництва у сфері охорони здоров'я України та США

26 березня, 2008

Обговорено шляхи співробітництва у сфері охорони здоров'я України та США

У МОЗ відбулася зустріч міністра охорони здоров'я України Василя Князевича з Надзвичайним та Повноважним Послом США в Україні Вільямом Тейлором. У ході зустрічі визначені та обговорені шляхи подальшого співробітництва в галузі охорони здоров'я, зокрема щодо боротьби з ВІЛ/СНІДом.

Міністр коротко ознайомив Вільяма Тейлора з пріоритетами роботи МОЗ та реформуванням медичної галузі в Україні, зазначивши, що Міністерство відповідно до розробленої програми у правильному руслі буде здійснювати курс системних змін із забезпечення високоякісної та доступної медичної допомоги, щоб люди змогли реально відчути турботу держави про стан і безпеку їхнього здоров'я.

Надзвичайний та Повноважний Посол США в Україні запевнив міністра в конструктивній співпраці на майбутнє та запропонував допомогу зі сторони Агентства з міжнародного розвитку США в Україні у проведенні реформ системи охорони здоров'я та вирішенні актуальних питань.

У зустрічі брали участь директор Місії Агентства з міжнародного розвитку США в Україні Е. Гаст та керівник економічного відділу Посольства США в Україні Д. Креймер.

За інформацією прес-служби МОЗ України