Головна Новини Щоб лихо не прийшло до вашої оселі. Солом'янське РВ. ГУ Держтехногенбезпеки в м. Києві

23 листопада, 2011

Щоб лихо не прийшло до вашої оселі. Солом'янське РВ. ГУ Держтехногенбезпеки в м. Києві

Щоб лихо не прийшло до вашої оселі

З настанням осінньо-зимового періоду у пожежну охорону дедалі надходить все більше повідомлень про пожежі та трагічні випадки на них. Причинами більшості з них є порушення правил пожежної безпеки при експлуатації газових приладів, пічного опалення та електрообігрівачів.

Так за поточний період 2011р. в Солом'янському районі м. Києва виникло 391 пожежі, на яких загинуло 4 людини та травмовано 5 осіб.

21 листопада 2011р. виникла пожежа на 5-му поверсі в кімнаті гуртожитку Київського Національного Університету Будівництва і Архітектури по вул. М. Кривоноса, 6. Внаслідок пожежі вигоріло 2 кімнати та було врятовано мешканця гуртожитку 1999р.н. Попередня причина виникнення пожежі коротке замкнення електричних проводів

Найбільша кількість пожеж та випадків загибелі людей на них реєструються у осінньо-зимовий період, тобто коли мешканці починають інтенсивно використовувати приладів опалення та електрообігрівачі. І щоб лихо не прийшло до Вашої оселі, зробіть своєчасні висновки і будьте уважними і обережними. Не паліть у ліжку, слідкуйте за станом приладів опалення та електрообігрівачів, суворо дотримуйтесь протипожежних правил під  час користування ними.

Солом'янське РВ
ГУ Держтехногенбезпеки в м. Києві