Головна Новини В Україні переходять до індивідуального підходу в лікуванні ниркових хвороб

5 вересня, 2014

В Україні переходять до індивідуального підходу в лікуванні ниркових хвороб

Конференція під егідою Європейської асоціації нефрологів допоможе модернізувати лікарську практику.

12-13 вересня у готелі «Експрес» у Києві відбудеться науково-практична конференція «Клінічний випадок: як індивідуалізувати сучасні клінічні настанови до сучасного пацієнта». Близько 200 учасників із усієї України зможуть дізнатися, як на Заході пристосовують універсальні практики лікування до конкретних хворих.

Медична тематика конференції зосередиться навколо впливу гіпертензії та діабету на нирки, а також на останніх цьогорічних новинках в лікуванні сечокам'яної хвороби та інфекцій сечової системи.

Послідовно засідатимуть чотири секції тривалістю по 1,5 години кожна. В рамках кожної з секцій будуть розібрані конкретний клінічний випадок, його патоморфологічну характеристику, після чого провідні вузькопрофільні експерти озвучать свої оцінки. Програма також включає загальне обговорення кожного кейсу, дві перерви на каву та обід.

«Останні два роки ми орієнтувалися на те, щоб сформувати в учасників якнайповніше уявлення про сучасні клінічні протоколи в Європі, – розповідає ініціатор заходу професор Дмитро Іванов. – Але цього недостатньо. Потрібно, щоб наші лікарі також зрозуміли, що можливо творчо виходити за межі стандартів, щоб знайти саме те лікування, яке допоможе цій конкретній людині».

Організатор конференції – кафедра нефрології і НЗТ НМАПО імені П.Л.Шупика – запрошує до участі в події, яка відбувається вже вдев'яте, нефрологів, урологів, кардіологів, ендокринологів, лікарів загальної практики – сімейної медицини з усієї України. За словами професора Д. Іванова, ефективному засвоєнню знань сприятиме особливий формат та практичні заняття.

Захід відбудеться завдяки підтримці генерального партнера компанії Wörwag Pharma та офіційного партнера – компанії Astellas. Спонсором заходу виступає компанія Bionorica. Понад десять спеціалізованих та загальнонаціональних ЗМІ надають заходу інформаційну підтримку.

З питань акредитації та реєстрації, будь ласка, звертайтеся до Юлії Гулевич («Арена КС»): mice@arenacs.com.ua, 050 338 89 80.