Головна Новини МОЗ України запрошує Взяти участь у науково-практичній конференції з міжнародною участю «Сьогодення та майбутнє лабораторної медицини»

17 вересня, 2014

МОЗ України запрошує Взяти участь у науково-практичній конференції з міжнародною участю «Сьогодення та майбутнє лабораторної медицини»

Міністерство охорони здоров'я України у своєму інформаційному листі повідомило керівників структурних підрозділів з питань охорони здоров'я обласних та Київської міської держадміністрацій, ректорів ВНЗ ІІІ-IV рівнів акредитації та закладів післядипломної освіти про проведення науково-практичної конференції з міжнародною участю «Сьогодення та майбутнє лабораторної медицини», яка відбудеться на платформі Міжнародного Медичного Форуму «Інновації в медицині – здоров'я нації».

Міністерство виступило організатором конференції разом з Всеукраїнською асоціацією клінічної хімії та лабораторної медицини і Національною медичною академією післядипломної освіти України ім. П.Л. Шупика.

Науково-практичний захід відбудеться 14-15 жовтня 2014 року у ВЦ «КиївЕкспоПлаза» і збере фахівців, діяльність яких пов'язана з питаннями клінічної лабораторної діагностики, клінічної біохімії, лабораторної імунології та з проведенням наукових досліджень у інших напрямках лабораторної медицини.

Переглянути відповідний інформаційний лист Міністерства охорони здоров'я України можна тут.

Ознайомитися з науково-практичною програмою Конференції, а також зареєструватися на події можна тут.

Нагадуємо, що всі науково-практичні заходи Форуму внесені до «Реєстру з'їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, які проводитимуться у 2014 році», затверджені НАМН та МОЗ України (розділ «Конгреси» № 5, ст. 8; інформаційний лист про зміну дати Конгресу № 5-ф-2014). Всі учасники науково-практичних заходів отримають сертифікати про підвищення кваліфікації. Участь у Форумі – безкоштовна.

V Ювілейний Міжнародний медичний форум відбудеться 14-16 жовтня 2014 р. у ВЦ «КиївЕкспоПлаза», вул. Салютна, 2-Б.