Головна Новини «Санофі» в Україні очолює новий директор

5 березня, 2020

«Санофі» в Україні очолює новий директор

Директором компанії та генеральним менеджером підрозділу Rx «Санофі» в Україні, котра є частиною провідної компанії у сфері охорони здоров’я, що займається про філактикою та лікуванням захворювань і надає підтримку людям, які мають проблеми зі здоров’ям у всьому світі, призначений Адрієн Деламар-Дебутвіль. Призначення набуває чинності з 1 березня 2020 року. Адрієн Деламар-Дебутвіль замінить на цій посаді Гієма Граньє, котрий керував компанією з березня 2016 року, а тепер очолить напрям Commercial Excellence «Санофі» в Китаї.

Гієм Граньє подякував українській команді, партнерам, органам влади у сфері охорони здоров’я, громадським організаціям, які відстоюють права пацієнтів на отримання доступу до ефективного й інноваційного лікування, медичним працівникам і вченим, побажав плідної роботи новому керівнику компанії «Санофі» в Україні:

«Я хочу висловити подяку всім пацієнтам за те, що довіряють нам і дозволяють надавати їм підтримку на шляху до здоров’я, нашим бізнес-партнерам і зацікавленим сторонам за те, що сприяють реалізації нашого прагнення вести бізнес етично згідно з високими міжнародними стандартами та підтримують наше бажання розвивати в Україні інновації в галузі медицини. Також я дуже вдячний усім співробітникам компанії за те, що вони сприяють успішному розвитку «Санофі» в Україні на благо пацієнтів та українського суспільства».

У своїй новій ролі Адрієн Деламар-Дебутвіль відповідатиме за ефективну розробку та реалізацію стратегії «Санофі» в Україні, керуватиме сильною й талановитою командою та забезпечуватиме успішне досягнення основних бізнес-пріоритетів. Коментуючи своє призначення, він зауважив:

«Я вражений потенціалом України й тими результатами, яких компанії вже вдалося досягнути. Мені приємно приєднатися до «Санофі» в Україні саме тепер, і я з нетерпінням чекаю на співпрацю з командою, щоб вести компанію до подальшого зростання. Разом ми піднімемося на чергову сходинку розвитку, зосередившись на задоволенні потреб наших пацієнтів, продовжимо будувати ефективне партнерство з усіма зацікавленими сторонами та надамо кращі кар’єрні можливості нашим співробітникам».

Адрієн Деламар-Дебутвіль має понад 14-річний міжнародний досвід у сферах маркетингу та фінансів, який він здобув, працюючи в GE Healthcare та PricewaterhouseCoopers (у Франції, Великій Британії, Люксембургу, США). 
Приєднавшись до «Санофі» у 2013 році, обіймав різні керівні посади, поступово розширюючи коло відповідальності та географію в межах діяльності компанії. Перед призначенням директором «Санофі» в Україні, він обіймав посаду керівника операційних проєктів «Санофі» в Африці.

Новопризначений директор отримав ступінь магістра міжнародного бізнесу в Реннській бізнес-школі у 2008 році та закінчив бізнес-школу INSEAD у 2018 році. Він є громадянином Франції, одружений, виховує трьох дітей.

Про «Санофі»

Зобов’язання «Санофі» – надавати підтримку людям, які мають проблеми зі здоров’ям. Ми є глобальною біофармацевтичною компанією, для котрої здоров’я людей – ключовий пріоритет. Ми запобігаємо хворобам за допомогою вакцин, пропонуємо інноваційні рішення для боротьби з болем і полегшення страждань. Ми завжди поруч із пацієнтами, котрі мають рідкісні захворювання, та з мільйонами тих, хто живе з хронічними недугами.

Завдяки зусиллям 100 тис. співробітників у 100 країнах «Санофі» перетворює наукові інновації на терапевтичні рішення в усьому світі.

Керівник департаменту з питань корпоративних комунікацій «Санофі» в Україні

Світлана Довгич
Тел.: +38 (044) 354 20 00
E-mail: svitlana.dovgych@sanofi.com