Медичний Форум та спеціалізована виставка «ГалМЕД».

01.06.2023

23-25 травня у Львові відбувся 27-ий Медичний Форум та спеціалізована виставка «ГалМЕД».

Захід, який відбувся, дав можливість поєднати представлення широкого спектру новинок в галузі мдицини з живим спілкуванням віч-на-віч, адже довіра в бізнесі, особливо в даний час, є основою усього.

На одному виставковому майданчику близько 60-ти компаній – виробників з України та представництв з-за кордону репрезентували медичне та реабілітаційне обладнання, вироби медичного призначення, сучасні методики лікування.

Насиченою та змістовною була шоста спеціалізована експозиція «Реабілітація», яка була адаптованою до реалій сьогодення.

Одночасно з виставкою традиційно відбулися науково-практичні конференції, фахові школи, майстер-класи та презентації, на яких виступили провідні фахівці не тільки України, а й з-за кордону.

Форум та виставка стали вагомою подією, яка об’єднала медичну спільноту усієї України, дала можливість розвитку, навчанню, зустрічам та спілкуванню.

НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ Терапія та сімейна медицина

22.04.2024 Гастроентерологія Терапія та сімейна медицина Дієтичне лікування синдрому подразненого кишечника виявилося більш ефективним, ніж застосування препаратів

Дослідження, проведене в Гетеборзькому університеті у Швеції, показало, що у 7 із 10 пацієнтів із синдромом подразненого кишечника (СПК) симптоми значно зменшилися після корекції дієти, порівнюючи з тими, які застосовували ліки. Робота опублікована в журналі The Lancet Gastroenterology & Hepatology. У дослідженні порівнювали три методи лікування: два дієтичні та один, що ґрунтується на застосуванні ліків. Учасниками були дорослі пацієнти з важкими або помірними симптомами СПК....

19.04.2024 Терапія та сімейна медицина Щоденник медичних подій 22-28 квітня

...