Головна Новини Кардіологія та кардіохірургія Компанія Bayer запускає цифровий додаток для кардіологічних хворих

29 жовтня, 2021

Компанія Bayer запускає цифровий додаток для кардіологічних хворих

Компанія Bayer запускає цифровий додаток для кардіологічних хворих

Після укладання партнерства минулого року Bayer та One Drop, компанія, що працює у галузі цифрової охорони здоров’я, випускають свою першу програму для зниження ризику серцево-судинних захворювань.

Заснований на фактичних даних та клінічно ефективний додаток One Drop надає доступне самообслуговування кожній людині, яка має смартфон, а також, за бажанням, її страховим представникам, роботодавцям та постачальникам медичних послуг.

Програма дозволяє людям відстежувати свій артеріальний тиск, вагу та інші показники за допомогою підключених пристроїв (наприклад, «розумного» годинника), а також отримувати доступ до навчальних матеріалів.

Додаток включає ведення журналу харчування, індивідуальні тренування та освітні модулі, у тому числі інструктаж дипломованих медсестер та дієтологів. Також користувач може записувати прийоми їжі, ліків, фізичну активність, рівень глюкози та глікованого гемоглобіну, що дозволяє динамічно контролювати рівень цукру у крові.

Додаток також має функції, засновані на принципах поведінкової терапії, які допомагають користувачам впровадити корисні звички для управління вагою, фізичною активністю і дотримуватися дієти для профілактики серцево-судинних захворювань.

Передбачається, що це лише один із численних напрямків, які Bayer та One Drop планують спільно розвивати в майбутньому.

«Усуваючи перешкоди для доступу до медичної допомоги та важливої медичної інформації, One Drop надає впевненості нашим учасникам, забезпечуючи їх інструментами, необхідними для прийняття розумних рішень, покращення результатів та розкриття свого потенціалу», – зазначила Рейчел Яп Мартенс, керівниця відділу комерційної стратегії One Drop.

Джерело: https://medcitynews.com/2021/10/bayer-one-drop-release-digital-health-program-for-heart-disease/