Головна Новини Ендокринологія ПОШУК МЕДИКІВ ДО КОМАНД «МИСЛИВЦІВ ЗА ДІАБЕТОМ» ПРОДОВЖЕНО ДО 8 ЛИСТОПАДА

4 листопада, 2021

ПОШУК МЕДИКІВ ДО КОМАНД «МИСЛИВЦІВ ЗА ДІАБЕТОМ» ПРОДОВЖЕНО ДО 8 ЛИСТОПАДА

ПОШУК МЕДИКІВ ДО КОМАНД «МИСЛИВЦІВ ЗА ДІАБЕТОМ»  ПРОДОВЖЕНО ДО 8 ЛИСТОПАДА

Центр громадського здоров’я разом з Україно-швейцарським проєктом «Діємо для здоров’я» запрошує медичних працівників взяти участь у конкурсному відборі до команд-учасниць комунікаційної кампанії «Мисливці за діабетом». Дедлайн подачі заявок продовжено до 8 листопада.

Щоб подати заявку на участь у команді, потрібно заповнити форму за посиланням.

Участь у кампанії передбачає оформлення контракту на часткову зайнятість та оплату на період 6 місяців.

Метою кампанії є підвищення обізнаності про діабет ІІ типу серед населення України, зокрема груп ризику. Для цього планується залучити лікарів первинної медичної допомоги, які будуть лідерами та активними учасниками інформаційної кампанії заради мотивації людей перевіряти рівень глюкози у крові та змінювати свій спосіб життя.

Саме ви можете стати частиною масштабного проєкту у сфері громадського здоров’я. Участь у кампанії – це можливість створити та розвивати медичну спільноту, яка інформує про діабет, забезпечує його діагностику, щоб запобігти ускладненням і зберегти життя. Це нагода досягти реальних змін на користь здоров’я людей.

Кожна команда «мисливців за діабетом» у своєму регіоні буде:

  • поширювати інформацію про діабет ІІ типу серед пацієнтів, колег і жителів громад,
  • мотивувати перевіряти рівень глюкози в крові;
  • проводити тренінги та скринінгові кампанії в обраній громаді;
  • брати участь у публічних комунікаціях і подіях для ЗМІ.

Заявки на участь у конкурсі приймаються від сімейних лікарів, ендокринологів, медичних сестер/братів, фельдшерів Херсонської, Полтавської, Львівської, Рівненської та Дніпропетровської областей.

Дедлайн – 8 листопада.

Результати конкурсу будуть оголошені 12 листопада.

Проєкт реалізується за підтримки Швейцарської агенції розвитку та співробітництва і впроваджується за партнерства Центру громадського здоров’я України.

Проєкт «Скорочення факторів ризику неінфекційних захворювань в Україна» (коротка назва – «Діємо для здоров’я») спрямований на зменшення тягаря хвороб та запобігання передчасної смертності, а також підвищити тривалість життя чоловіків та жінок шляхом запровадження інтегрованого підходу до профілактики, лікування та контролю неінфекційних захворювань (НІЗ). Фокус проєкту – профілактика серцево-судинних захворювань, цукрового діабету 2 типу та зниження факторів ризику НІЗ. Проєкт впроваджується за підтримки Швейцарії, що надається через Швейцарську агенцію розвитку та співробітництва (SDC). Більше інформації на Facebook-сторінці та сайті actforhealth.in.ua.