Головна Новини Інфекційні хвороби В Києві відкрили онлайн-запис на вакцинацію до поліклінік

2 липня, 2021

В Києві відкрили онлайн-запис на вакцинацію до поліклінік

В Києві відкрили онлайн-запис на вакцинацію до поліклінік

Відтепер усі кияни можуть отримати щеплення від коронавірусу не тільки в МВЦ, але й в одній з 21 поліклінік міста, попередньо записавшись на зручний час через сервіс Helsi.me. Вакцинація проводитиметься щовихідні, попередній запис поки що відкрито на 3-4 та 10-11 липня.

Записуватися можна у будь-який зручний кабінет щеплення у будь-якому районі Києва, незалежно від місця проживання, реєстрації або прийому сімейного лікаря. Також, у цих пунктах можна буде пройти і ревакцинацію (у тому числі тим, хто вакцинувався в МВЦ), після чого отримати Свідоцтво про вакцинацію від COVID-19.

Щоб записатися на щеплення проти COVID-19 до медзакладу потрібно зайти на сайт Сервісу Helsi.me, обрати зручний день та час. З собою, як завжди, потрібно мати паспорт та ідентифікаційний код. Декларація з сімейним лікарем дуже бажана — вона значно прискорює процес внесення даних про вакцинацію.

Пункти щеплень працюють у вихідні лише за попереднім записом через Helsi.me. "Живої" черги у медзакладах не буде.

Щеплення здійснюється вакциною Coronavac. Вакцинація проти COVID-19 відбувається безкоштовно. Для швидкого проходження процедури вакцинації бажано мати підписану декларацію із сімейним лікарем.

Всі дані про проведену вакцинацію відображаються в безкоштовному додатку Helsi: дата вакцинації, доза, час від першої вакцини, назва вакцини тощо. Додаток helsi.me можна звантажити безкоштовно у AppStore та Google Play.

Нагадаємо, що в Україні вже вакциновано 1 912 471 людину.

Довідка: Сервіс Helsi.me — це сервіс запису на медичні послуги та безпечного зберігання медичних даних. Пацієнтам сервіс дозволяє швидко і зручно записуватися на прийом до лікаря, діагностику, аналізи, вакцинацію та замовляти медикаменти. Лікарням — брати участь в реформі охорони здоров'я та впорядкувати роботу клініки. Через сайт та застосунок Helsi.me щомісячно записують на прийом понад 2,5 мільйонів пацієнтів. Системою користуються понад 1 300 закладів охорони здоров'я та 49 000 лікарів по всій Україні.