Головна Новини Терапія та сімейна медицина Львівська компанія МоноДоктор заявила про початок робіт над новим масштабним медичним хабом

5 вересня, 2023

Львівська компанія МоноДоктор заявила про початок робіт над новим масштабним медичним хабом

Львівська компанія МоноДоктор заявила про початок робіт над новим масштабним медичним хабом

Основною метою є обʼєднання найпотужніших медичних брендів на одній території, задля комплексної допомоги населенню

Нова локація медичного хабу MonoDoctor відтепер знаходиться на вул. Стрийська, 200А (Duck’s Lake) поруч перехрестя Стрийська-Наукова. Як зазначає засновниця проекту Вероніка Федишин, цей простір не тільки про медичну діяльність, це низка складових, у тому числі й соціального спрямування, задля забезпечення усього спектру медичних послуг для усіх хто цього потребує.

Проектом передбачено загальну площу розміром 10 600м2 - це два семиповерхові корпуси, які логічно поділені для комфортну відвідувачів з усіма медичними напрямками, а також паркінг місткістю 280 автівок.

Повноцінний запуск проекту MonoDoctor передбачено влітку 2024-го року. Зі слів засновниці, зараз команда активно пропрацьовує усі заявки від потенційних Резидентів та завершує фасадні роботи.

Примітка: МоноДоктор - це спільнота однодумців, у якому передові Бренди зможуть комплексно закривати потреби пацієнтів, а Пацієнти матимуть змогу отримати якісну медичну допомогу у одному місці.

Контакти:

Тел: +380 93 3 103 103

E-mail: receptionmonodoctor@gmail.com Instagram: monodoctor.ua

Сайт: monodoctor.com