Головна Новини Терапія та сімейна медицина Здорові звички: безоплатне навчання для лікарів та лікарок

2 листопада, 2023

Здорові звички: безоплатне навчання для лікарів та лікарок

Здорові звички: безоплатне навчання для лікарів та лікарок

Громадська спілка  «Твій сімейний лікар» проводить безоплатний вебінар для медиків та медикинь України: «Як надихнути клієнтів та клієнток на зміни: здорові звички та профілактика захворювань»

Сімейні лікарі та лікарки, окрім лікування націлені ще й на профілактику хвороб та популяризацію здорового способу життя. Як правильно й ефективно мотивувати людей кидати погані звички й братись за здорове харчування та спорт? Успішним досвідом на всеукраїнському вебінарі 7 листопада о 14:00 поділяться:

Вікторія Петрова, клінічна психологиня, яка спеціалізується на методі когнітивно-поведінкової терапії. Спікерка розповість, що робити, аби думки не шкодили, а допомагали.

Аліса Пивоварчик, тренерка з оздоровчого фітнесу, фітнес-коучерка. Спікерка розкаже про успішну формулу фізичної активності, яка допоможе змінити життя людей.

Олена Лемешко, лікарка загальної практики, сімейна лікарка, фасилітаторка групи рівних для лікарів та лікарок первинної ланки в м. Дніпро, тренерка mhGAP. Медикиня розповість, як змінити спосіб життя через довіру до сімейного лікаря чи лікарки, а також через щорічні медичні огляди.

Анна Шестакова, нутриціологиня, коучерка з харчування. Спікерка поділиться досвідом, як екологічно впроваджувати «здорове» харчування, щоб воно стало нормою життя, а не випробуванням.

Як доєднатись до вебінару?

Щоб отримати посилання на трансляцію заповніть ось цю форму.

Зробімо разом українців та українок здоровішими, надихнувши їх на профілактику хвороб та здоровий спосіб життя. Ознайомитись з громадською спілкою «Твій сімейний лікар» можна у фейсбуці, інстаграмі, вайбері та ютубі.