Головна Новини Терапія та сімейна медицина До Дня медичного працівника в Києві відкриється виставка «Словник хоробрості»

24 липня, 2024

До Дня медичного працівника в Києві відкриється виставка «Словник хоробрості»

До Дня медичного працівника в Києві відкриється виставка «Словник хоробрості»

Дата: 26 липня - 1 серпня 2024 року

Місце: м. Київ, вул. Хрещатик, 2, Національний центр «Український дім»

До Дня медичного працівника в Українському домі з 26 липня по 1 серпня 2024 року триватиме фотовиставка «Словник хоробрості». Експозиція висвітлює 24 історії медичних працівниць з усіх регіонів України.

Проєкт «Словник хоробрості» — це більше ніж виставка. Він про неймовірну силу та незламність духу українських медикинь. Головною ідеєю проєкту є створення візуальних оповідей та психологічних портретів медичних працівниць, які щодня рятують життя і надають допомогу тим, хто найбільше цього потребує. З кожного інтерв’ю було виділене ключове слово, яке увійшло до «Словника Хоробрості».

Запрошуємо Вас побачити і почути історії медикинь, які, незважаючи на всі труднощі, продовжують допомагати жінкам по всій країні. Вони працюють у складних умовах і ризикують своїм життям, щоб зберегти здоров'я і життя інших. Кожна з них — це історія хоробрості, співчуття і відданості своїй справі.

Ініціатива реалізується в межах гуманітарного реагування UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні, у співпраці з Міністерством охорони здоровʼя України та за фінансової підтримки урядів Франції, Ісландії, Обʼєднаного королівства Нідерландів.