«Фармак» відкрив офіс в Об’єднаних Арабських Еміратах

21.09.2021

Лідер фармацевтичного ринку України та один з найбільших експортерів лікарських засобів компанія «Фармак» відкрила офіс в Об’єднаних Арабських Еміратах.

На ринку Близького Сходу продукція компанії представлена з 2016 року. Здійснюючи реалізацію препаратів через локальних дистриб’юторів, компанія проводила аудит потенціалу ринку й аналіз продуктових ніш фармацевтики регіону. Цього року з метою консолідованого управління бізнесом на Близькому Сході керівництво «Фармак» прийняло рішення відкрити офіс компанії в Об’єднаних Арабських Еміратах.

Наразі виробничі потужності компанії успішно пройшли атестацію в державних органах ОАЕ. Також здійснили реєстрацію ін’єкційних препаратів виробництва «Фармак». Ці лікарські засоби вже закуповуються на державних і локальних госпітальних тендерах регіону.

«Ринок Близького Сходу для нас не є новим, і ми активно масштабуємо свою присутність у цьому регіоні. Центром діяльності на Близькому Сході ми вибрали Об’єднані Арабські Емірати. ОАЕ мають репутацію держави з дуже високим рівнем національної системи охорони здоров’я та жорстким регулюванням діяльності, пов’язаної з виробництвом і розповсюдженням лікарських засобів. Те, що на цьому ринку представлена продукція "Фармак", ще раз засвідчує високий рівень якості наших препаратів», – коментує Віктор Костюк, директор з розвитку бізнесу АТ «Фармак».   

Очолить новий офіс Мурад Ішак Хабіб, який раніше був генеральним директором представництва компанії Tabuk Pharmaceuticals і понад 8 років очолював у регіоні Близького Сходу діяльність компанії Sandoz. За словами Мурада Хабіба, відкриття офісу в Об’єднаних Арабських Еміратах – лише перший стратегічний крок для «Фармак», надалі компанія планує посилити експансію в регіоні та локалізацію в Саудівській Аравії та Єгипті.  

Офіс в ОАЕ – шостий міжнародний офіс компанії. У 2020 році «Фармак» збільшив експортні поставки на 40%. Сьогодні продукція виробника представлена у понад 30 країнах ЄС, Центральної та Південної Америки, СНД, Близького Сходу та Азії.

НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ Терапія та сімейна медицина

22.04.2024 Гастроентерологія Терапія та сімейна медицина Дієтичне лікування синдрому подразненого кишечника виявилося більш ефективним, ніж застосування препаратів

Дослідження, проведене в Гетеборзькому університеті у Швеції, показало, що у 7 із 10 пацієнтів із синдромом подразненого кишечника (СПК) симптоми значно зменшилися після корекції дієти, порівнюючи з тими, які застосовували ліки. Робота опублікована в журналі The Lancet Gastroenterology & Hepatology. У дослідженні порівнювали три методи лікування: два дієтичні та один, що ґрунтується на застосуванні ліків. Учасниками були дорослі пацієнти з важкими або помірними симптомами СПК....

19.04.2024 Терапія та сімейна медицина Щоденник медичних подій 22-28 квітня

...