НПК з міжнародною участю «Інноваційні технології діагностики, лікування та реабілітації неврологічних захворювань в умовах воєнного часу»

Дата проведення: 29.03.2024 по 30.03.2024

Місце проведення: Онлайн

Науково-практичну конференцію буде присвячено особливостям надання не-врологічної допомоги пацієнтам в умовах воєнного часу. Особливу увагу буде приділено питанням діагностики, лікування та реабілітації найбільш поширених та соціально значущих у період воєнного стану захворювань: ЧМТ та її наслідки, мозковий інсульт, інсомнії, тривожні та депресивні розлади. Також на конферен-ції будуть представлені рекомендації щодо надання допомоги пацієнтам з різни-ми формами неврологічної патології, сучасний стан вивчення етіології, патогене-зу та особливостей лікування, основаних на принципах доказової медицини, най-більш поширених захворювань нервової системи.

До участі у роботі конференції запрошуються лікарі за спеціальностями:

Дитяча неврологія, Загальна практика – сімейна медицина, Клінічна лабораторна діагностика, Лікувальна фізкультура і спортивна медицина, Медицина невідкладних станів, Медична психологія, Неврологія, Нейрохірургія, Психотерапія, Рефлексотерапія, Фізична та реабілітаційна медицина, Функціональна діагностика

Детальніша інформація на сайті заходу