Функціональна диспепсія: як відрізнити від іншої гастродуоденальної патології та як не захопитися гіпердіагностикою

Дата проведення: 26.04.2024 

Місце проведення: Онлайн

26 квітня запрошуємо Вас до розгляду КЛІНІЧНИХ ВИПАДКІВ ГАСТРОЕНТЕРОЛОГІЧНИХ ХВОРОБ ТА СИНДРОМІВ, від легких до складних; від нетипової клініки до таємниць дифдіагнозу. Для вас будуть працювати фахівці різних спеціальностей, які можуть бути дотичними до патології шлунково-кишкового тракту, але все це буде відбуватися під кураторством дитячого гастроентеролога, професора Ольги Бєлоусової, яка проведе слухачів таємницями гастроентерологічної патології – фахово, цікаво та доступно.

Тема нашої зустрічі - Функціональна диспепсія: як відрізнити від іншої гастродуоденальної патології та як не захопитися гіпердіагностикою

МЕТА ЗАХОДУ:

Ми прагнемо поглибити знання слухачів з питань дитячих гастроентерологічних захворювань. Команда спікерів допоможе розібратися вам як визначитися з діагнозом, диференційною діагностикою та лікуванням і познайомить слухачів із найбільш цікавими випадками захворювань ШКТ. Ми відповімо в прямому ефірі на безліч найважливіших питань, які можуть виникати у лікаря під час спостереження за хворою дитиною.

Детальніша інформація на сайті заходу