Головна Новини Терапія та сімейна медицина Нова пов'язка для голови, що допомагає подолати безсоння

23 липня, 2024

Нова пов'язка для голови, що допомагає подолати безсоння

Нова пов'язка для голови, що допомагає подолати безсоння

Elemind – це передова нейротехнологія, яка поєднує нові алгоритми обробки сигналів і можливості штучного інтелекту для зчитування та реагування на індивідуальні мозкові хвилі. Новий запатентований алгоритм від американських учених відстежує сигнали мозку та забезпечує точну акустичну стимуляцію, адаптовану до природних ритмів мозку. Фактично відбувається шумозаглушення мозкових хвиль, які не дають спати.

Elemind є лідером у неінвазивних нейротехнологіях, новаторських методах відстеження та модуляції мозкових хвиль у режимі реального часу. Завдяки новій інновації компанії пов’язка на голову допомагає швидко заснути та покращує сон без використання фармацевтичних препаратів. Штучний інтелект вивчає унікальну мозкову діяльність кожної людини та режим сну для оптимізації процесу засинання. Аналізуючи сплячий мозок і особисті відгуки користувачів, пов’язка генерує моделі стимуляції, які забезпечують персоналізовану оптимізацію сну щоночі.

Пристрій швидко й точно вимірює сигнали мозку та забезпечує акустичну стимуляцію, адаптовану до природних ритмів кожного користувача. Звук повільно затихає, коли людина засинає. На ранок важливо ввести суб’єктивні дані про сон для майбутнього покращення. Клінічні експерименти доводять, що технологія є безпечною, дієвою та не чинить небажаних побічних дій. Пов’язка доступна для замовлення за 349 доларів, а користувачі на X платформі, раніше відомій як Twitter, назвали досвід від використання Elemind «одним із найнезвичніших і найприємніших за останній час».

Окрім того, нові дослідження рекомендують короткотривалі неважкі фізичні навантаження для кращого контролю інсуліну та рівня глюкози в крові з метою поліпшення сну. Також не варто споживати їжу, алкоголь і нікотин за 3-4 години та необхідно відмовитися від гаджетів за 1-2 години до сну. При хронічному безсонні треба перевірити рівень магнію в організмі, адже цей елемент бере участь в утворенні мелатоніну, що впливає на циркадні ритми.

Джерело: https://elemindtech.com/pages/learn